Psychotherapie

WAT?

Op een warme, integere en integratieve manier, met technieken uit verschillende psychologische stromingen, help ik jou via psychotherapie om lichaam en ziel te versterken, trauma’s te verwerken, steeds meer en meer bewust te worden, te groeien.

Ik bied jou een diep luisterend oor. En ik ga even mee op je levensweg, help jou om tot inzichten te komen, patronen te doorbreken, trauma’s te helen,  vaardigheden te ontwikkelen, thuis te komen in jezelf, in je eigen kracht te staan.

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur, maar dat kan variëren. We starten met een gesprek. In elke sessie komt o.a. ook een diep relaxerende massage en /of ontspannende lichaamstechnieken aan bod. Zo kan hetgeen emotioneel en mentaal aan bod is gekomen, ook diep fysiek en energetisch geïntegreerd worden.

PRIJS?

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur (dit kan variëren) en kost 75€ per uur. Als erkend psychotherapeut heb je per sessie recht op terugbetaling door je ziekenfonds. Op het Vlaams Patiëntenplatform vind je een overzicht welk ziekenfonds welk bedrag terugbetaalt voor psychotherapie en psychologische begeleiding.