Aromatherapie

WAT?

Aromatherapie is een behandelwijze waarbij etherische oliën gebruikt worden ter ondersteuning, harmonisering en genezing van de mentale, energetische, emotionele en fysieke gezondheid.

Onze capaciteit om te ruiken is het enige zintuig dat in directe verbinding staat met onze hersenen, meer specifiek met het limbisch systeem. Dat is het deel van onze hersenen waarmee we als mens emoties ervaren en registreren.

Etherische oliën (essenties uit planten, bloemen, bomen, wortels, …) kunnen een effectieve ondersteuning zijn om jezelf te versterken en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

We maken een selectie uit meer dan 100 verschillende natuurzuivere etherische oliën die jou kunnen helpen bij jouw specifieke vragen. Je krijgt een professionele, wetenschappelijke uitleg over de werking van de oliën en over hoe je de oliën concreet en praktisch kan gebruiken.

Specifiek ivm het coronavirus kan ik je ondersteunen in het vinden van krachtige etherische oliën om je weerstand te verhogen, je ademhalingssysteem te versterken, en je huis of praktijkruimte te ontsmetten. Dit kan ook via een onlinesessie.

Op aanvraag geef ik workshops en info-avonden boordevol recepten, praktische tips, weetjes, … om op een heel concrete manier aromatherapie op verschillende vlakken in jouw leven te implementeren.

Op aanvraag maak ik persoonlijke oliën en verzorgingsproducten, zowel voor particulier als professioneel gebruik. Contacteer mij voor meer info.

!NIEUW! Professionele opleiding The (he)Art of Aromatherapy (1 jaar):

Etherische oliën zijn bijzonder geconcentreerd, aromatisch en complex. De olie van één unitaire plant, uit één plantendeel, bevat gemiddeld meer dan 100 verschillende chemische moleculen. Het is deze complexe en unieke chemische samenstelling die de krachtige werking bepaalt. Deze opleiding biedt een wetenschappelijk gefundeerde theoretische en praktische kennis om aromatherapie te kunnen toepassen op het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Naast de doorgedreven theorie, gaan we ook zelf aan de slag, en maken we eigen producten van de hoogste en zuiverste kwaliteit.

Deze opleiding gaat door in Souldance, Overheulestraat 237 te Moorsele. De opleiding komt in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-Portefeuille. Praktische informatie en inschrijvingen via the-heart-of-aromatherapy. Je bent vanharte welkom!

PRIJS?

  • Aromaconsult: € 45 (duur: 45 minuten) of € 60 (duur: 60 minuten)
  • Optioneel: het maken van een geurcompositie die jou emotioneel, fysiek, mentaal en energetisch kan ondersteunen op dit moment in je leven. De basis is een flesje zuivere jojoba-olie (30ml), waaraan pure essentiële oliën worden toegevoegd. Kostprijs: 30€ (aansluitend bij aromaconsult, duur: 15 minuten).