Aromatherapie

WAT?

Onze capaciteit om te ruiken is het enige zintuig dat in directe verbinding staat met onze hersenen, meer specifiek met het limbisch systeem. Dat is het deel van onze hersenen waarmee we als mens emoties ervaren en registreren.

Essentiële oliën (essenties uit planten, bloemen, bomen, wortels, …) kunnen een heel efficiënte ondersteuning zijn om jezelf te versterken en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

We maken een selectie uit meer dan 100 verschillende natuurzuivere essentiële oliën die jou kunnen helpen bij jouw specifieke vragen. Gedurende 45 minuten krijg je professionele uitleg over de werking van de oliën en over hoe je de oliën concreet en praktisch kan gebruiken.

Specifiek ivm het coronavirus kan ik je ondersteunen in het vinden van heel krachtige essentiële oliën om je weerstand te verhogen, je ademhalingssysteem te versterken, en je huis of praktijkruimte te ontsmetten. Tijdens een online sessie (45€, 45 minuten) geef ik jou graag wetenschappelijk correcte en bruikbare informatie.

Op aanvraag geef ik workshops en info-avonden boordevol recepten, praktische tips, weetjes, … om op een heel concrete manier aromatherapie op verschillende vlakken in jouw leven te implementeren. Specifiek ivm het coronavirus bied ik graag workshops aan rond het verhogen van je immuniteit. Contacteer mij voor meer info.

Op aanvraag maak ik persoonlijke oliën en verzorgingsproducten, zowel voor particulier als professioneel gebruik. Contacteer mij voor meer info.

PRIJS?

  • Aromaconsult: € 45 (duur: 45 minuten).
  • Optioneel: het maken van een geurcompositie die jou emotioneel, fysiek, mentaal en energetisch kan ondersteunen op dit moment in je leven. De basis is een flesje zuivere jojoba-olie (30ml), waaraan pure essentiële oliën worden toegevoegd. Kostprijs: 30€ (aansluitend bij aromaconsult, duur: 15 minuten).